ES

Designed & made in Barcelona

Martiria Figueras diseñador Insolit

Martirià Figueras

Paisajista e ingeniero agrícola

Graduat superior en paisatgisme per ETSAB, 2006. Enginyer Tècnic Agricola EUPG i Postgraduat en Jardineria i Paisatgisme. EUPB.

Fundador i Gerent de l’Enginyeria Aspecte Paisatge sl, any 91dedicada a projectes i asessorament de paisatgisme..

Asessor i consultor de diverses entitats publiques destaca com a:
Responsable tècnic de Regidoria d’Urbanisme, Medi ambient i paisatge urbà de ajuntament:

de Castell-Platja d’aro desde l’any 1996. Llança, Sant Feliu de Guixols, i de Ajuntament de Banyoles i Institut catala del sol en la realitzacio del JJOO el 1992 i actualment a Rosersa- Ajuntament de Roses.

Asessor i consultor de diverses entitats privades:

Destaquen.

Multitud de Garden center i Jardiners privats.

Dissenys Industrials:

Dissenyador de Col.leccio elements de Breinco Paisatgisme.
Dissenyador de Mobiliari i Jocs infantils de Fundiciones Colomer.

Premis:

Premi FAD-94,  en la modalitat de disseny d’espais exteriors, per l’Obra de Restauració del Volcà Croscat. Zona Volcànica de la Garrotxa. Finalista Premi FAD- 2000, en la modalitat d’espais exteriors, en l’Obra Arranjament d’un Itinerari al Salt d’Espolla. Martís de Dalt – Esponellà – Girona . Seleccionat FAD-2002, en modalitat d’espais efimers per l’obra COM AIGUA DE MAIG, escales de la catedral de Girona. Seleccionat FAD–2003. En espais exteriors amb l’obra d’adequació d’espais exteriors de l’aparhotel CAP ROIG a Ampolla- Delta de l’Ebre. I altres seleccionats en col.laboracio amb Arquitectes Fuses- Viader, Hereu – Español

Premi de qualitat d’ espai públic Parc dels Tenyinaires – Castelldefels,  concedit per la Diputació de Barcelona. Any 2.003.

1er Premi Associació Professionals d’Espais Verds de Catalunya , any 1997

Finalista Premis d’arquitectura de les comarques Gironines -2003, com a espais exteriors amb l’obra Giratori de Bolets – Platja d’Aro.

Finalista en els Premis d’arquitectura de Girona en Espais Exteriors- 2007 amb el projecte de la Ciutadella de Roses.

Finalista premis LAMP. D’iluminacio 2010

Primer premi europeu de la UEPG (Associació Europea de Productors d’Àrids) en la convocatòria Sustainable Development Awards.Premi Europeu 2010, en Projecte ejemplar en recuperacio natural i Sostenibilitat. Per l’obra de explotacio i recuperacio antic meandre del Fluvia. Arids Curanta.

Productos diseñados

No hay información disponible
Contacta con nosotros